Menuplan​ UGE 25

Serveres fra 17.00 - 20.15 (søndag lukket aften)

Mandag: Stegt flæsk m/ persillesovs & kartofler

Tirsdag: Græsk farsbrød m/ tzatziki, tomatsalat & ovnstegte kartofler

Onsdag: Koteletter i fad m/ ris

Torsdag: Kalvefrikassé m/ blomkål & nye kartofler

Fredag:  Stegt flæsk m/ persillesovs & kartofler

Lørdag:   Sankt Hans Menu, kun mod forudbestilling.

Søndag:  Lukket søndag aften. Ingen dagens ret eller a la carte

Restaurant Albatrossen
Brøndby Havnevej 20
2650 Hvidovre

Kontakt os

Restaurant Albatrossen

Brøndby Havnevej 20

2650 Hvidovre

CVR: 29334544

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

tlf-ikon-hvid_143​  41 10 37 40

trip-logo​  kontrol-logo

NYE ​Åbningstider

Mandag:

11:30 - 21.00​

Tirsdag:

11:30 - 21.00​

Onsdag:

11:30 - 21.00​

Torsdag:

11:30 - 21.00​

Fredag:

11:30 -21.00​

Lørdag​:

11:30 - 21.00​

Søndag:

11:30 - 17.00​

Køkkenet er lukket

16:00 - 17:00​

​Køkkenet lukker 45 min inden lukketid


Har du spørgsmål til restauranten? udfyld venligst formularen herunder og vi vender snarest tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt