Vinkort

Se vores udvalg af vine herunder.​

Mousserende vine

BRUT

Dejlig perlende Cava med en herlig strågul farve med fine bobler. Den er fuld af smag, afrundet, blød og særdeles velafbalanceret. En fin bouquet og en frisk og tiltalende aroma. Den er elegant og attraktiv på ganen. Cavaen har lagret mindst 15 måneder på flaske, før den frigives til salg.

75 cl.:

Kr. 199,-

SEMI SEC

​​5 stjerner i Vinavisen med følgende kommentar: "Semisec - halvtør. Hvilket i boblesproget betyder halvsød. Og der er da også en charmerende sødme i denne Cava, men også en syre, der afbalancerer sødmen. Fine bobler, lang eftersmag."

75 cl.:

Kr. 199,-

Cremant de Bourgogne - Tastevinage

Vinavisen skrev: "Denne glimrende crèmant på druerne Chardonnay og Pinot Noir dufter af champagne og smager af champagne - af en rigtig god champagne. For nu at tage det berømte Champagne-navn forfængeligt. Vinen er ganske enkelt pengene værd. Den er udvalgt af broderskabet i Bourgogne, Les Chevalliers du Tastevin, der har tildelt vinen sin berømte etiket."

75 cl.:

Kr.325,-

Charles Ellner, Champagne Carte d´Or, Brut

BEDSTE CHAMPAGNE i Ekstra Bladet den 27.12.2013 med 5 stjerner og følgende flotte kommentar: "Mindre producent der opnåede husstatus i 1972. Denne er lavet udelukkende på Chardonnay og har friske pærer i duften. En yderst fyldig og kompleks champagne med modne frugter. Meget lang eftersmag. En fantastisk flot Champagne som vil egne sig godt til maden. 93 (point)."

75 cl.:

Kr. 495,-

Hvide vine

Sauvignon Blanc Varietal, Curis Valley, Chile

​​Frisk og liflig hvidvin, med gemte toner af den meget spændende drue. En lidt tør hvidvin med lidt nuancer af hyldeblomst.

God til forretter, lette fiskeretter og frokost

75 cl.: Kr. 169,-

​Glas: Kr. 45,00

Chevalier de Caylus, Frankrig

Chardonnay i den fede fyldige stil, den har fedme og dybde som en god Bourgogne.

Smager af gule frugter, som giver vinen det klassiske franske islæt.

Denne vin passer fint til alt fra frisk salat over stegt kylling til skaldyr med mayo

75 cl.:

Kr. 199,-

Cape Haven Chardonnay

100% Chardonnay, hvor 10 % af vinen er fadlagret på fransk eg. Duft af stikkelsbær, citrus og frisk ananas, som giver en frisk og fyldig smag.

75 cl.:

kr. 199,00

Beauvignac Chardonnay

Denne vin har modtaget et væld af udmærkelser i de seneste mange årgange. Farven er lys strågul, aromaen; intens frugt- og blomsteragtig. Simpelthen et perfekt eksempel på en middelhavs-Chardonnay, som er velstruktureret og generøs.

Smagen; en bred frugtsmag, lidt "fed" i det, cremet. Perfekt syreindhold, som minder om æbler. Denne helt fantastiske Chardonnay tåler sagtens sammenligning med mange af de klassiske hvide Bourgogner. Den er lige så fyldig og velsmagende som langt de fleste Meursault helt op til 500 kr. pr. flaske.

75 cl.:

Kr. 199,-

MAN, Chenin Blanc

Lækker halvfed med en tæt frugtkødsfyldt fornemmelse i munden. En skøn tone af søde citroner springer i smagsløgene, med en fint afstemt syre og en skøn ligefrem stil, der klarer både lyst grillet kød, fisk og dyr.

75 cl.:

Kr. 230,00

Rosé

Curis Valley, Chile

Den er lavet på Cabernet Sauvignon druen der giver en tør vin med meget duft og kraftig smag. Den har en behagelig duft af røde bær og smagen fuldender de høje forventninger, med frisk rød frugt. Vinen efterlader en god behagelig frugt i munden. Bør nydes afkølet. God  til lettere retter.

75 cl.: Kr. 169,-

​Glas: Kr. 45,-

Casal Mendes - Portugal

Denne rosè-vin er fremstillet på druesorter høstet i to af Portugals klassiske vindistrikter: Bairrada og Dâo. Casal Mendes er en skøn rosevin, velegnet som aperitif. Frisk halvtør perlende rosévin.

75 cl.: Kr. 169,-

​Glas: Kr. 45,-

Røde vine

Carménère Varietal, Curis Valley, Chile

Vinen der med sin bløde, velkrydrede smag har duft af solbær og krydderi og vil passe meget fint til langt de fleste måltider.

75 cl.:169,00,-

​Glas: Kr. 45,-

Gilardino Appassimento Puglia, Italien

Druerne håndplukkes i starten af Oktober. Vinen har en dyb robinrød farve med en smag af frugt og krydderier. Vinen er god til steaks, stege og vildt

75 cl.:

Kr. 169,-

​Santa Rufina Crianza

100% Tempranillo, lagret i 14 mdr. på amerikanske egefade. Lavet på 25-40 år gamle vinstokke, hvilket giver en god fyldig og flot afrundet smag af eg.

75 cl.:

199,00,-

Sycamore, Pinot Noir

5 stjerner i Vinavisen med følgende kommentar: "Der er ingen årgang på etiketten af denne rødvin. Men det skal ikke lægges indholdet til last, for det er en meget lækker, blød, fyldig og frugtrig vin med noter af solbær, brombær og blåbær. Et rigtig godt glas vin til prisen og en vin, som mange vil kunne lide. Nyd den let afkølet til en god kyllingeret."

75 cl.:

Kr. 220,-

Primitivo De Manduria LXXIV

Nyligt kåret til Italiens 69. bedste vin! Pragtfuld Primitivo rødvin fra vores kvalitetsleverandør Cantine Tinazzi, som bl.a. har leveret de storsælgende Dugal og Corvina-vine. Vinen, som er lagret 6 måneder på egetræsfade, er fløjlsblød, tør og krydret med en fantastisk duft af blommer og modne røde frugter. Prøv den til retter med lam, vildt eller hårde, modne oste, det vil du ikke fortryde!

75 cl.:

335,00,-

Alle priser er inkl. 25% moms og betjening.

Restaurant Albatrossen
Brøndby Havnevej 20
​2650 Hvidovre

Kontakt os

Restaurant Albatrossen

Brøndby Havnevej 20
​2650 Hvidovre

CVR: 29334544

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

tlf-ikon-hvid_143​  41 10 37 40

trip-logo​  kontrol-logo

​Åbningstider      januar/ februar

Mandag:

11:30 - 16.30​

Tirsdag:

11.30 - 16.30 ​

Onsdag:

11:30 - 16.30​

Torsdag:

12:00 -16.30​

Fredag :

11:30 - 16.30​

Lørdag ​:

lukket

Søndag :

lukket​

Køkkenet lukker 45 min inden lukketid


Har du spørgsmål til restauranten? udfyld venligst formularen herunder og vi vender snarest tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 106 anmeldelser fra Facebook

★ ★ ★ ★

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 155 anmeldelser fra Google